OVER MIJ

Ik ben Delano Balten, een internationaal freelance foto- en videograaf. Of het nu gaat om het vastleggen van een bruiloft , een photoshoot of het regisseren en opnemen van een video, ik sta altijd klaar om jouw moment en visie vast te leggen.

Wanneer je contact met ons legt voor een opdracht krijg je mij als eerste aanspreekpunt (wel zo makkelijk!). Ook als ik samen met een team van andere creatievelingen een opdracht vervul, blijft de communicatie altijd direct en persoonlijk.

Ik hoor graag wat we voor je mogen betekenen!

REVIEWS

Joey van Korven

★★★★★

Delano heeft onze trouwdag prachtig gefilmd op Ibiza! Hij wist de juiste (emotionele) momenten te filmen en heeft een geweldige samenvatting van de dag gemaakt! Familie en vrienden vonden de film ook prachtig en er zijn flink wat traantjes weggepinkt. We kunnen niets anders geven dan 5 uit 5 sterren!! Delano, bedankt voor de leuke samenwerking! We kunnen de mooiste dag van ons leven nu telkens opnieuw beleven! Groetjes en veel liefs Ilse & Joey

Jacquelien d'Achard van Enschut

★★★★★

Delano heeft onze bruiloft gefilmd. Dit heeft een geweldige film opgeleverd die hij al na een paar dagen af had. Daarnaast is hij ook nog harstikke aardig, kortom aanrader!

Monique de Vries

★★★★★

Delano heeft een prachtige film van onze bruiloft gemaakt. Hij is flexibel en prettig in de communicatie. Hij heeft volgens afspraak geleverd wat wij gevraagd hadden en het ziet er prachtig uit.

SAMENGEWERKT MET