UW BEDRIJF

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Bedrijven doen er goed aan om professionele zakelijke portretten te laten maken. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor op uw website, persoonlijke business cards of voor social media (denk aan o.a. LinkedIn) Dit straalt professionaliteit uit en maakt uw bedrijf net dat extra beetje persoonlijker voor uw klanten.

Wij kunnen dankzij een geheel op locatie op te bouwen studio overal aan de slag!

Geïnteresseerd? Wij komen graag in contact!

PROMO VIDEO

Een promotionele video kan onder andere gaan over uw onderneming, u als ondernemer, marketing acties, bereikte mijlpalen, het openen van een nieuwe winkel en nog zo veel meer.

Al onze video’s worden in hoge resolutie afgeleverd (4K) en natuurlijk netjes en zorgvuldig zoals vooraf afgesproken gemonteerd.

Heeft u een video nodig voor uw bedrijf? Wij komen graag met u in contact om dit samen met u te bespreken.

INFORMATIEVE VIDEO

Een informatieve video is natuurlijk bedoeld om de kijker iets te leren. Dit kan bijvoorbeeld een video zijn over uw bedrijf of over het werkproces binnen het bedrijf. Maar denk bijvoorbeeld ook aan fitness cursussen en specifieke tutorials. Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging! Wilt u een video professioneel laten opnemen? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Vraag hieronder direct offerte aan!