BRUILOFTEN

JULLIE BRUILOFT

Voordat we beginnen met het bespreken van jullie wensen, stel ik altijd voor om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen. Natuurlijk om elkaar te leren kennen, maar ook om jullie bruiloft stap voor stap door te nemen, zodat ik op de bruiloft altijd op de juiste tijd en op de juiste plek klaar sta. Het gesprek kan bij mij thuis, bij jullie thuis of op een afgesproken locatie plaatsvinden. Als jullie liever een telefonisch gesprek willen inplannen is dit natuurlijk ook mogelijk!

Hieronder kunnen jullie meer informatie vinden over de verschillende diensten die ik lever.

FOTOGRAFIE

Na een lastig jaar voor het plannen van een droombruiloft, kunnen jullie hopelijk in 2021 weer jullie wensen waarmaken. Dat betekent natuurlijk ook dat er een fotograaf geboekt moet worden!

Ik kom graag met jullie in contact om een van de speciaalste dagen van jullie leven vast te mogen leggen. Willen jullie mij als fotograaf op de bruiloft of willen jullie meer informatie, klik dan op de knop ‘meer info’ hieronder of maak direct het eerste contact moment met jullie fotograaf!

VIDEOGRAFIE

Willen jullie de bruiloft op video vast laten leggen? Wij komen graag met jullie in contact om jullie speciale dag te filmen!

Al onze films worden in 4K resolutie afgeleverd en natuurlijk netjes gemonteerd in een mooie film van de bruiloft.

Geïnteresseerd? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie of om meteen een kennismakingsgesprek in te plannen.