Ik ben Delano Balten, een internationaal freelance foto- en videograaf. Vanaf 2018 begon ik met het vastleggen van bruiloften. In het begin alleen als fotograaf maar snel begon ik ook videografie te leren. 

Nu bied ik beide aan en doe ik dat vaak samen met andere foto- en videograven. Het leuke aan bruiloften mogen vastleggen is toch wel dat elke bruiloft anders is, geen locatie of bruidspaar is hetzelfde. Klassiek of Modern, in een kasteel of aan het strand. Ik zie elke bruiloft als een uitdaging om deze zo mooi mogelijk op beeld eruit te laten zien.

Wanneer jullie ervoor kiezen om zowel fotografie en videografie bij mij af te nemen, krijgen jullie mij als eerste aanspreekpunt. Ik bespreek vervolgens alles met de betreffende foto- of videograaf. Wel zo makkelijk, zo blijft de communicatie altijd duidelijk en persoonlijk.

Ik hoor graag wat ik voor je mag betekenen!

Recenties

Joey Van Korven

★★★★★

Joey Van Korven

Delano heeft onze trouwdag prachtig gefilmd op Ibiza! Hij wist de juiste (emotionele) momenten te filmen en heeft een geweldige samenvatting van de dag gemaakt! Familie en vrienden vonden de film ook prachtig en er zijn flink wat traantjes weggepinkt. We kunnen niets anders geven dan 5 uit 5 sterren!! Delano, bedankt voor de leuke samenwerking! We kunnen de mooiste dag van ons leven nu telkens opnieuw beleven! Groetjes en veel liefs Ilse & Joey

Jacquelien d'Achard van Enschut

★★★★★

Jacquelien d'Achard van Enschut

Delano heeft onze bruiloft gefilmd. Dit heeft een geweldige film opgeleverd die hij al na een paar dagen af had. Daarnaast is hij ook nog harstikke aardig, kortom aanrader!

Monique de Vries

★★★★★

Jacquelien d'Achard van Enschut

Delano heeft een prachtige film van onze bruiloft gemaakt. Hij is flexibel en prettig in de communicatie. Hij heeft volgens afspraak geleverd wat wij gevraagd hadden en het ziet er prachtig uit.